„Masa pe roți” Deva a venit cu dulciuri și cozonaci

Direcția de Asistență Socială Deva a adus spiritul Crăciunului și în casele devenilor care beneficiază de serviciul mobil de acordare a hranei „Masa pe roți”.
Peste 30 de copii, tineri și persoane vârstnice, între 3 și 73 de ani, au primit, miercuri, 20 decembrie 2023, odată cu masa caldă zilnică, și dulciuri și produse specifice sărbătorilor de iarnă.
Fiecare om care a primit un dar are în spate o poveste tristă, dar ajutoarele Moșului au reușit să aducă zâmbetul pe chipul tuturor, pentru că fiecare dintre noi merită să se bucure de Crăciun.
Darurile au fost însoțite de urări și gânduri bune – mai ales pentru aceia care nu mai au parte de sărbători în familie.
Serviciul mobil de acordare a hranei „Masa pe roți” Deva este un serviciu social destinat persoanelor aflate în diferite situații de dificultate sau în risc de excluziune socială.
De la începutul anului 2023, prin „Masa pe roți” au fost acordate aproape 10.000 de porții de hrană. Jumătate din totalul beneficiarilor o reprezintă copiii și adolescenții, iar o treime – femeile.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole