Voluntariat pentru seniorii Devei

Direcția de Asistență Socială Deva caută voluntari pentru Centrul de zi „Clubul Seniorilor”. Beneficiarii activității de voluntariat sunt persoane cu vârsta cuprinsă între 55 – 93 de ani, iar acțiunea de voluntariat va cuprinde activități de socializare și petrecere a timpului liber, cu scopul stimulării comunicării la orice vârstă și readucerii seniorilor Devei în viața activă a comunității.
Persoanele interesate pot depune CERERI de înscriere la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4, etaj 1), până vineri, 8 martie 2024, ora 13:00.
Formularul de cerere poate fi descărcat de pe https://dasdeva.ro, Secțiunea Voluntariat, unde poate fi consultat și Regulamentul de organizare și desfășurare a activității de voluntariat în cadrul DAS Deva.
Selecția și recrutarea voluntarilor se face pe bază de interviu, după încheierea perioadei de înscriere, iar calendarul desfășurării acțiunilor va fi stabilit în urma selecției cererilor depuse.
La cererea voluntarilor, pe perioada desfășurării activității sau la finalul acesteia, DAS Deva eliberează un certificat de voluntariat, la care va fi anexat raportul de activitate al voluntarului.
Persoanele interesate să devină voluntari ai Direcției de Asistență Socială Deva trebuie să aibă minimum 16 ani, domiciliul sau reședința în municipiul Deva și o stare de sănătate corespunzătoare acțiunilor organizate.
INFORMAȚII SUPLIMENTARE se pot obține la numărul de telefon 0737.036.003, de luni până joi – între orele 8:00-16:30 și vineri – între orele 8:00-14:00.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole