Patru persoane arestate pentru contrabandă cu țigări, în urma unor percheziții efectuate în Hunedoara și Călan

Percheziții în județul Hunedoara pentru destructurarea unei grupări specializate în fraude informatice

Patru persoane cercetate pentru contrabandă au fost reţinute în urma unei acţiuni a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara

În data de 03.07.2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara au efectuat 11 percheziții domiciliare (pe raza localităţilor Hunedoara şi Călan) şi au pus în executare 5 mandate de aducere emise în cadrul unui dosar penal având ca obiect investigarea unor infracţiuni de contrabandă (faptă prevăzută de art. 270 din legea 86/2006).
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că suspecţii, în cursul anului 2017, au deținut în scop de vânzare peste 44.500 de țigarete de contrabandă (provenite din spaţiul extra-comunitar) și 35 de litri de alcool fără banderolă fiscală. Țigaretele erau comercializate stradal, pe raza localităţilor Hunedoara și Călan.
La finalul audierilor, faţă de patru dintre suspecţi (cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani, din Hunedoara şi Călan) a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, aceştia urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vedere luării măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole