Primăria Deva a fost afectată azi de pene de curent repetate și cere despăgubiri furnizorului de energie electrică

Activitatea Primăriei Municipiului Deva a fost perturbată astăzi, 4 decembrie 2013, ca urmare a repetatelor întreruperi ale energiei electrice furnizată de Enel. Şocurile de curent din această dimineaţă au ars mai multe echipamente care asigurau conexiunea la internet şi implicit la bazele de date. Din acest motiv, activitatea Direcţiei de Impozite şi Taxe a fost întreruptă vreme de mai multe ore. De asemenea, pentru scurt timp, a fost afectată activitatea Centrului de Informare a Cetăţeanului.
Angajaţii birourilor şi serviciilor din cadrul Primăriei s-au văzut, la rândul lor, în imposibilitatea de a-şi desfăşura activitatea zilnică, accesul la bazele de date şi la reţeaua internă fiind imposibil de realizat.
Primăria Municipiului Deva este hotărâtă să solicite despăgubiri furnizorului de energie electrică pentru daunele pe care le-a înregistrat ca urmare a şocurilor repetate de curent și îndeamnă cetățenii si agenții economici din municipiu care au fost afectați să urmeze același demers.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole