200 de chiriași vor rămâne încă 5 ani în locuințele sociale și ANL din Deva pe care le ocupă

Aproape 70 de familii și persoane singure, din municipiul Deva, care locuiesc în blocuri sociale sau ANL aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva, vor putea rămâne în imobile încă 5 ani, după ce Consiliul Local Deva a aprobat, joi, 30 martie 2023, prelungirea perioadei de valabilitate a contractelor de închiriere care vor expira la sfârșitul lunii martie 2023.
 Concret, au fost prelungite contractele de închiriere pentru un număr total de 67 de locuințe, astfel:
58 de locuințe sociale și tip cameră de cămin – situate pe străzile Nicolae Grigorescu (Blocurile nr. 1 și nr. 2), Zăvoi (Blocul nr. 9), 1 Mai, nr. 27 și Aleea Streiului, nr. 24
9 locuințe ANL – situate în imobilele ANL1 (Aleea Moților, nr. 2A) și ANL2 (strada Mihai Eminescu, Bloc T1)
Prelungirea termenului de valabilitate a contractelor de închiriere a fost efectuată la propunerea Comisiilor sociale de analiză a solicitărilor de locuințe sociale și ANL, care au constatat că titularii contractelor și membrii familiilor acestora îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pentru a avea acces la o locuință și își respectă obligațiile din contract cu privire la plata chiriei și a taxelor comune.
În cele 67 de locuințe sociale și ANL ale căror contracte de închiriere vor fi reînnoite locuiesc, în total, 196 de persoane, dintre care mai mult de o treime sunt copii.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole