Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, marcată în data de 1 octombrie, Primăria Municipiului Deva organizează o serie de acţiuni dedicate acestei categorii sociale.

Miercuri, 1 octombrie 2014, între orele 11.00 şi 15.00, în parteneriat cu Asociaţia Salvital-SMURD, va fi organizată o acţiune de verificare a stării de sănătate a populaţiei. Paramedicii SMURD vor măsura tensiunea arterială şi glicemia persoanelor interesate. Punctele de testare vor fi amplasate în Piaţa Victoriei şi în zona Centrului Comercial Maxxa.

Pentru seara de 1 octombrie, Primăria şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva au pregătit manifestări artistice la care intrarea este liberă. De la ora 18.00, Biserica Greco-Catolică „Immaculata” va găzdui un concert de vioară, clavecin şi violoncel susţinut de formaţia „Ricercando il Baroco”. De la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură „Drăgan Muntean” se va desfăşura spectacolul de muzică şi dansuri populare româneşti susţinut de Ansamblul Folcloric „Silvana”.