“Dăruind vei dobândi!”

Cea de-a şasea ediţie a manifestării socio-culturale ,,Dăruind vei dobândi!” s-a desfăşurat, ieri, în Sala de Marmură a Primăriei din Petroşani. Spectacolul a fost organizat de Asociaţia Maica Precista Petroşani. Printre obiectivele sociale şi culturale vizate de acest proiect se numără susţinerea socială a persoanelor de vârsta a III a, aflate în dificultate, din Valea Jiului, dezvoltarea spiritului caritativ – filantropic la nivelul generaţiei tinere sau promovarea potenţialului uman valoric cultural local.

Printre cei invitaţi pentru a susţine un mini-concert s-a numărat şi studentul, interpret de muzică populară, Marius Baldovin.

Pe lângă spectacolul socio-cultural propriu-zis, la care au participat elevi, adolescenţi, tineri şi adulţi din Valea Jiului, au fost prezentate şi două expoziţii speciale. Este vorba despre ,,Arte povera”, coordonator Adrian Szuszer şi “Expoziţie de icoane pe sticlă şi artă plastică,, – lucrări semnate de Alexandra Cacovean.

Cu aceeaşi ocazie le-au fost oferite persoanelor în vârstă daruri simbolice de către studenţii de la Asistenţă Socială şi voluntarii Asociaţiei Maica Precista.

 

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole